Vålerenga på besøk på jentetrening!

Postet av Kontoret den 30. Okt 2019

Over 50 Holmlia-jenter var samlet på Lustjern kunstgress tirsdag 15. oktober. Selv om værgudene ikke viste seg fra sin beste side, la det ingen demper på stemningen blant de fremmøtte jentene.

 "Dette var skikkelig gøy" strålte Maria Simonsen, Vilma Holmberg og Amalie Skaug Lynga.  

Jentene som var i alderen 9-14 år fikk nemlig besøk av fem fotballproffer fra Vålerengas damelag i Toppserien, som stod for treningsøkta denne kvelden.Vålerenga damene starter å fortelle litt om seg selv før det var tid for oppvarming levert av den serbiske landslagsspilleren Dejana Stefanovic.

Deretter ble jentene fordelt i grupper og var totalt innom 4 stasjoner i løpet av treninga. "Øvelsene var kule og Vålerenga spillerne var flinke trenere" forteller Vilma Holmberg.

 Tilbake på gamle trakter

Vålerenga spiller Ingrid Schjelderup (32) er født og oppvokst på Holmlia, og synes det var hyggelig å være tilbake på gamle trakter. 

"Jeg spilte på Holmlia frem til jeg var 14 år, så dette er jo klubben min. Derfor er det veldig fint å være tilbake igjen og gi noe tilbake til disse jentene" forteller den tidligere landslagsspilleren som fikk med seg sine lagvenninner til å spille en «drømmekamp» mot Holmlia-jentene. 

Det ble en kamp med glede og herlig kaos. Ikke overraskende var det Holmlia stakk av med seieren.

Etter at kampen var overstått var det tid for lagbilder og autografer. Alle lagene fikk også utdelt fotballer fra OBOS, og alle ble invitert på Vålerenga sin siste seriekamp lørdag 2. november kl. 13:00.

"Det er en veldig viktig kamp for oss og vil sannsynligvis avgjøre hvilken medalje vi får. Det blir gratis inngang på denne kampen, derfor håper vi at dere kommer og støtter oss fra tribunen" oppfordret Schjelderup.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.