Påmelding høsten 2019

Postet av Holmlia SK - Turn den 7. Des 2017

Påmelding for høstsemesteret 2019 er nå stengt.


Ofte stilte spørsmål

  • Kan vi stå på venteliste etter at det er fullt?

For tiden har vi ingen god løsning for å administrere ventelister etter at semestrene er fulltegnet. Vi har dessverre ikke kapasitet til å følge opp dette manuelt. Vanligvis er det veldig få avmeldinger i løpet av et semester. De som velger å slutte gjør som regel det etter at semesteret er ferdig. For å delta på neste semester må man følge med på nettsidene våre for informasjon om når påmeldingen starter.


  • Vil det bli ledige plasser til neste semester?

Det er nesten garantert ledige plasser før et nytt semester. De som allerede deltar hos oss får lov å melde seg på først, men det vil alltid være noen som slutter etter å ha vært hos oss en tid, noen flytter, noen ønsker å forsøke andre aktiviteter og noen flytter opp et parti i alder. 

Det har imidlertid vært stor søkning til turn i forhold til hallkapasitet, så vi anbefaler derfor å være tidlig ute med påmelding for å være sikret plass.


  • Hvor trener dere?

I gymsalen på Rosenholm skole (Rosenhallen) Se "Tid og sted" på menyen over for mer info..


  • Hvilke treningstider har dere?

Vi trener på onsdager og har for tiden ekstratreninger på enkelte mandager i Rush trampolinepark for de to eldste partiene. Se "Tid og sted" på menyen over for mer info.


  • Hva koster det?

For høsten 2019 gjaldt følgende priser.

Ordinær onsdags-trening (ca 15 treninger)   590,- kroner

Ekstratrening på Rush (8 treninger, kun de to eldste partiene, 8 år og oppover)  630,-  kroner

Totalt 1220,- for et semester om man deltar både på ordinær trening og ekstratrening på Rush.

Alle som deltar på aktiviteter i regi av Holmlia Sportsklubb må i tillegg betale medlemsskap i klubben. Dette koster kroner 200,- pr. hele år og blir fakturert for seg.


  • Kan vi få prøvetime?

Nei, vi praktiserer ikke lenger prøvetimer. Man må være påmeldt gjennom påmeldingssystemet deltager.no for å delta. Dette er den eneste måten vi klarer å tildele plassene rettferdig og sikre at vi har nødvendig informasjon om barna som er i hallen hos oss.

Dersom man melder seg på og det viser seg at barnet ikke trives på turn etter én trening, så refunderer vi vanligvis semesteravgiften, med fratrekk av påmeldingsavgiften til deltager.no.


  • Kan vi melde oss på via e-post?

Nei. Alle som deltar må være påmeldt gjennom systemet vi benytter (deltager.no). Dette reduserer manuelt arbeid, sikrer at vi har informasjon om barna som er i hallen og det sikrer en rettferdig fordeling av plassene etter "førstemann til mølla"-prinsippet.

  • Kan vi møte opp direkte i hallen og melde oss på der?

Nei. Alle som deltar må være påmeldt på forhånd, gjennom vårt påmeldingssystem (deltager.no). Dette  sikrer at vi har informasjon om barna som er i hallen og vi får en en rettferdig fordeling av plassene etter "førstemann til mølla"-prinsippet. 


  • Mitt barn fyller fire år i løpet av året. Kan vi da melde oss på?

For å delta må man ha fylt fem år når semesteret starter. Vi får noen henvendelser fra foreldre til barn som er yngre, men vi har dessverre ikke noe tilbud til tre og fire-åringer nå. Vi ber foreldre om å respektere aldersgrensene. Alderen for partiene er satt for at det skal være mulig å gi et meningsfylt tilbud til alle. Blir aldersforskjellen for stor innenfor et parti så blir det vanskelig å lage et opplegg som fungerer for alle. De minste barna krever en annen tilnærming og pedagogikk. Aldersforskjellen mellom de som nettopp har fylt fire og de som snart fyller seks oppleves som stor både for barna selv og for trenerne. Vi ønsker ikke å øke den aldersforskjellen ved å ta inn enda yngre barn. Det handler delvis om fysiske ferdigheter, men også om sosial utvikling og hvordan barna fungerer sammen i gruppa. På partier hvor det har blitt for mange små, har vi fått tilbakemeldinger fra de eldste om at de ikke trives like godt. Det er et hensyn vi må ta.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline