Alle høstens partier er nå fulltegnet

Postet av Holmlia SK - Turn den 11. Okt 2017

Høstsemesteret 2017 er fullt

Det er nå dessverre ingen ledige plasser.

Neste mulighet er vårsemesteret 2018. Påmelding åpnes i desember og semesteret har oppstart i januar.

Lenke til påmeldingssystemet (deltager.no) blir lagt ut på denne siden når vi åpner påmeldingen.


Ofte stilte spørsmål

  • Kan vi stå på venteliste?

For tiden har vi ingen god løsning for å administrere ventelister etter at semestrene er fulltegnet. Vi har dessverre ikke kapasitet til å følge opp dette manuelt. Vanligvis er det veldig få avmeldinger i løpet av et semester. De som velger å slutte gjør som regel det etter at semesteret er ferdig.

Vi benytter et påmeldingssystem fra deltager.no. Dette reduserer manuelt arbeid med å registrere nødvendig informasjon om barn og foreldre, og det fordeler plassene rettferdig etter "førstemann til mølla"-prinsippet. Vanligvis legges påmeldingen ut mandagen etter semesteravsluntingen.


  • Vil det bli ledige plasser til neste semester?

Ja, det er nesten garantert ledige plasser før et nytt semester. De som allerede deltar hos oss får lov å melde seg på først, men det vil alltid være noen som slutter etter å ha vært hos oss en tid, noen flytter, noen ønsker å forsøke andre aktiviteter og noen flytter opp et parti i alder. 

Det har imidlertid vært stor søkning til turn i forhold til hallkapasitet, så vi anbefaler derfor å være tidlig ute med påmelding for å være sikret plass.

  • Kan vi få prøvetime?

Nei, vi praktiserer ikke lenger prøvetimer. Man må være påmeldt gjennom påmeldingssystemet deltager.no for å delta. Dette er den eneste måten vi klarer å tildele plassene rettferdig og sikre at vi har nødvendig informasjon om barna som er i hallen hos oss.

Dersom man melder seg på og det viser seg at barnet ikke trives på turn etter én trening, så refunderer vi vanligvis semesteravgiften, med fratrekk av påmeldingsavgiften til deltager.no.


  • Kan vi møte opp direkte i hallen og melde oss på der?

Nei. Alle som deltar må være påmeldt på forhånd, gjennom vårt påmeldingssystem. Påmelding gjennom systemet vi benytter (deltager.no) sikrer at vi har informasjon om barna som er i hallen og det sikrer en rettferdig fordeling av plassene etter "førstemann til mølla"-prinsippet.


  • Hvor trener dere?

Se "Tid og sted" på menyen over.


  • Hvilke treningstider har dere?

Se "Tid og sted" på menyen over.Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc